Uncategorized

1)Why do men always have a stupid look on their faces?

Answer: Because they are…

2) What do men have in common with ceramic tiles?

Answer: Fix them properly once and you can walk all over them for ever 🙂

3) If you drop a man and a brick out of a plane,which one would hit the ground first?

Answer: Who cares???????

4) What did God say after he created man?

Answer: I can do better than this! And then he created woman!

5) What’s the difference between an intelligent man & a UFO ?

Answer:I don’t know, I’ve never seen either.

6) What are two reasons why men don’t mind their own business?

Answers: i) no mind ii) no business

7) Why did Moses wander in the desert for 40 years?

Answer: Because even back then men wouldn’t ask for directions.

8) What is the difference between men and pigs?

Answer: Pigs don’t turn into men when they drink…

9) What is gross* stupidity?

Answer: 144 men in a single room ( One gross = 12 doz)

10) What makes men chase women they have no intention of marrying?

Answer: The same urge that makes dogs chase cars they have no intention of driving.

11) What do you do with a man who thinks he’s God’s gift?

Answer:Exchange him!!!!!!!

12) Why do men like smart women?

Answer: Opposites attract!

Thank you for subscribing to my blog! Do consider leaving a comment – or just reply to this email! I’d love to know what you think.

Cheers!

Vidya

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: